Skaberstaten

Bliv skribent på Skaberstaten

Er du en studerende på Statskundskab med dine egne meninger? Tør du stå ved dem og skabe debat – så skal du være skribent på Skaberstarten!
Er fagligheden på Statskundskab for lav , har vi nok indflydelse på vores studie, er pensum for stort eller er det for svært at få praktikpladser eller relevante studiejobs? Temaerne er mange og brede – og alle holdninger er interessante! 
Skaberstaten er en helt ny blog for studerende på Statskundskab. Vi ønsker at skabe debat på vores studie – både fagligt, politisk og socialt. Kun ved at skabe debat kan vi udvikle vores studie og vores profession som statskundskabere. 
Det er os der skaber vores eget studie og det er statskundskaber der er med til at skabe staten. Så lad os sammen skabe debat om vores fælles studie: Statskundskab.
Vi søger hele tiden nye studerende, der har lyst og tid til at være med til at skrive nyheder til medstuderende og skabe debat. Man kan både skrive indlæg baseret på interview af andre, men også egne meninger. Man kan også skrive en anbefaling eller anmeldelse af et arrangement – du bestemmer selv.
Vi kræver ikke meget – bare at man vil indgå i en skrivergruppe, hvor vi kan dele idéer med hinanden og at man gerne vil skrive mindst ét indlæg om måned i gennemsnit. 
Så skriv til os med nogle ord om dig selv og hvorfor du gerne vil være skribent.
Til Peter Lykkegaard på mail plykkegaard.dk@gmail.com
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)