Hjælp undervisning

Få din undervisningsplan i din kalender nu

Nu kan du få din undervisning automatisk ind i din personlige kalender – så nu kan du droppe lange pdf-filer fra Blackboard.

“MitSkema” er navnet på en ny funktion på Blackboard. Den gør op med at hver underviser laver deres egen undervisningsplan, som de så lægger i en pdf-fil på Blackboard, hvilket også gør at hvis der sker ændringer i undervisningsplanen så kommer der en ny pdf-fil.

Nu bliver alle dine fags undervisningstimer lagt ind i “MitSkema” eller “My Timetable”, som det hedder på Blackboard. Denne kalender kan du så synkronisere med din personlige kalender. Lige meget om det så er Outlook, Google Calendar eller iCalendar.

Læs mere om synkronisering er her.

“MitSkema” er en del af projektet “MitSDU” under De Studerende i Centrum, hvis formål er at skabe de bedste forhold for studerende på SDU.

“MitSkema” gør det lettere at få overblik over sin undervisning, samt hvornår der er ændringer i undervisningsplanen. Funktionen er ny, så der kan opstå fejl eller mangler, hvilket så hurtigst muligt skal meldes til IT-service.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)