Studiemiljø

Statskundskaber skal tale til Årsfest

Årsfesten nærmer sig og blandt de mange traditioner, så er studentertalen en af det vigtigste. Den skal i år afholdes af statskundskaber Simon Damkjær Olesen, der sidder i SDUs bestyrelse.

Den traditionsrige årsfest nærmer sig, der d. 3. oktober vil fylde hele Syddansk Universitet på Campusvej med om til 4.000 spisende gæster. Det bliver 31. gang at universitetet inviterer studerende og ansatte med til årsfest, der ellers på andre danske universiteter er en lukket fest for de få særligt indbudte.

Dertil er årsfesten også kendetegnet ved at gæsterne er klædt på i gallatøj.

På Syddansk Universitet er der også en lang tradition for studentertale, hvor en studerende får mulighed for at tale om det der lægger os på sinde. I år bliver det en statskundskaber, da Simon Damkjær Olesen, der læser kandidat og er faglig vejleder, også er valgt ind i SDUs bestyrelse.
Studentertalen er en del af det formelle program for årsfesten, der afholdes før spisningen, kl. 17:00 i auditorium 45, hvor også bestyrelsesformand Lars Nørby Johansen og rektor Henrik Dam vil tale.
Læs mere om programmet her og man kan også læse om hvordan man kan deltage i det her
Kandidatklubben står desuden for fællesbord til årsfesten for alle studerende på Statskundskab, hvor tilmeldingsfristen er i dag, se mere på eventen
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)