Studiemiljø

Skaberstaten vil sende mail ud til alle

Det er igennem mange år været et problem med manglende informationer på Statskundskab, men nu vil Skaberstaten opbygge en mail-service, der skal informerer alle studerende.

TILMELD DIG MAILLISTE NU!

Det har været et hyppigt debatemne i mange år på Statskundskab, at mange studerende ikke følte at de fik nok informationer om hvad der sker i studiemiljøet, både fagligt og socialt. Der har været diskuteret mange forskellige løsningsforslag, men nu vil Skaberstaten gøre tanke til handling.

Skaberstaten blev startet i maj 2014 fordi vi så et stort behov for at styrke debatten og bryde vanetænkingen på studiet. Det er nødvendigt hele tiden at sætte spørgsmålstegn ved det bestående og stille provokerende spørgsmål, hvis vi skal sikre at vores studie og faggruppe hele tiden udvikler sig positivt.

Men udover debat, så blev det også hurtigt klart, at der også var behov for at dele nyheder på studier, der ellers ikke ville blive delt bredt. Hvilket startede med “Søren Hviids radikaliserede undervisning?” over sommeren.

Skaberstaten udvikler sig hele tiden og vi søger konstant nye skribenter, da vi vil være en platform for alle, der har noget at fortælle. Vi er ved at lave en aftale med faglig vejleder og studienævnet om at de skal komme med løbende informationer om deres arbejde.

Men vi vil også gerne have andre med; studerende, foreninger osv.. Alle kan være med i Skaberstaten!

Nyhedsmail for alle

Nu starter Skaberstaten så et nyt projekt! En mailservice, hvor vi vil sende mails ud til alle studerende, der har lyst til at få informationer om studielivet på Statskundskab!
Det er meget let – man tilmelder sig bare vores mailliste, så modtager man hver d. 15. i måned en ny mail fra Skaberstaten med de nyeste indlæg om alt på studiet – og man kan selvfølgelig altid afmelde sig igen.

TILMELD DIG MAILLISTE NU!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)