Valg

Kampvalg eller fredsvalg?

Skal vi have valg eller ej på Statskundskab? I morgen er det deadline for stille op til Institutråd og Studienævn på Statskundskab, så du kan nå at stille op!

I morgen er fristen for at stille op til universitetsvalget og dermed blive kandidat til et af de styrende organer på SDU, bl.a. de lokale på Statskundskab; Institutråd og Studienævn.

Institutrådet er der én plads og i studienævnet er der tre pladser på spil; én for kandidatstuderende og to for bachelorstuderende.

Læs: Guide til at komme i studienævnet

Der er altså 4 pladser i spil – men hvis der ikke er flere kandidater end de 4, så vil der ikke være kampvalg, hvor studerende kan stemme. Og dermed bruge vores demokratiske ret til at bestemme, hvem af kandidaterne der vil være bedst til at repræsenterer vores interesser overfor ledelsen og de ansatte.

Hvis der kun er 4 kandidater, én til hver plads, så er der fredsvalg og så er valget afblæst og kandidaterne vælges uden valg.

Så brænder man for at gøre en forskel og få indflydelse, så er det nu du skal kontakte SIO for at tille op til Institutråd og Studienævn på Statskundskab!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)