Valg

Syddanske Studerende stiller op med 3 fra Statskundskab

Stem på Can, Emilie og Maiken

Skaberstaten giver dig her et overblik over hvor du kan stemme på studerende fra Statskundskab til universitetsvalget:

VALG: 18 kandidater fra Statskundskab/Samfundsfag

For det partineutrale Syddanske Studerende kan du stemme på 3 kandidater fra Statskundskab til universitetsvalget, hvor de stiller op til organerne: Universitetsrådet og Akademisk Råd på Samfundsvidenskab.

Læs: Frit Forum stiller op med 9 fra Statskundskab

Til Universitetsrådet, der dækker hele SDU, stiller Syddanske Studerende også 5 kandidater op, hvor kun Maiken kommer fra Statskundskab – og da Frit Forum ikke stiller op til det organ, så er hun den eneste fra vores studie, der har mulighed for at få en plads i dette organ.
  • Maiken Dahl Hansen

“Jeg stiller op til universitetsrådet, fordi jeg gerne vil have indflydelse på hvilke beslutninger der tages. Vil især være sikker på at regeringens plan om dimensionering bliver gjort med omtanke, derfor stiller jeg op for Syddanske Studerende som er parti-neutral og hvor de bedste løsninger er det eneste fokus.”

Fortæller Maiken om sit kandidatur, der er studerende på 1. semester på Statskundskab. 

Til Akademisk Råd på Samfundsvidenskab stiller Syddanske Studerende 5 kandidater op, hvor 2 af dem er fra Statskundskab. Frit Forum stiller også op til Akademisk Råd på Samfundsvidenskab, hvor de har 8 kandidater fra Statskundskab. Der er altså rigtig mange statskundskabere, der stiller op til Akademisk Råd, men hvis man vil stemme på Syddanske Studerende, så skal man stemme på enten Emilie eller Can.

  • Emilie Lemming Müller
  • Can Garip Sarialtun

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)