Valg

Uafhængig kandidat vil fastholde studerende på kandidaten

Louise er jurastuderende og er den eneste kandidat til Akademisk Råd på Samfundsvidenskab, der stiller op uden en forening. Hun vil fastholde studerende på kandidatuddannelserne og gøre det nemmere at komme på udveksling.

Der er 14 kandidater til de 3 pladser i Akademisk Råd på Samfundsvidenskab. De 13 kandidater er fra Syddanske Studerende og Frit Forum – men der er også én uafhængig kandidat, der stiller op uden nogen forening bag.

Louise Holst Larsen er studerende på Jura og hun ønsker at blive valgt til Akademisk Råd på Samfundsvidenskab udenom de eksisterende foreninger:

“Jeg stiller op alene, da medstuderende og jeg blev enige om kun at opstille én kandidat til Akademisk Råd frem for at oprette en liste. På denne måde mener vi nemlig stadig at have god mulighed for at kunne repræsentere studerende på de samfundsvidenskabelige uddannelser”

Louise mener, at det er nemmere for studerende at henvende sig til hende fremfor at eventuelle forslag skal ”gå igennem” en forening, som Syddanske Studerende eller Frit Forum.

Louise stiller op fordi hun vil arbejde for at fastholde bachelorstuderende til at fortsætte på kandidaten på SDU og f.eks. ikke vælger KU i stedet for:

“Jeg mener der bør være fokus på både faglige og sociale initiativer, frem for at lægge hovedvægten på initiativer inden for studiemiljøet, hvilket er mit indtryk, at Syddanske Studerende har mest fokus på.”

Desuden vil Louise gerne have forbedret de samfundsvidenskabelige studerendes mulighed for udvekslingsophold gennem f.eks. Erasmus, så der kommer flere valgmuligheder.

Du kan stemme på Louise og de mange andre kandidater til universitetsvalget på tirsdag og onsdag i næste uge.

LÆS ALT OM VALGET HER

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)