Søren Hviid Pedersen Studiejob

Mest læste i 2014

Over 7.800 besøg har Skaberstaten haft siden vi startede i maj 2014. De mest læste indlæg handlede om Søren Hviids undervisning, vores nye revy og manglende ansøgere til instruktorjobs.

2014 var det første år for Skaberstaten, der startede som en debatblog tilbage i maj-måned, men hurtigt udviklede sig til mere og i dag giver nyheder og starter debat om alt på Statskundskab ved SDU.

82 nyheder og debatindlæg blev det til de første 8 måneder til i dag, hvor Skaberstaten gør status på et travlt år med hele 7.836 besøg på siden, eller omkring 96 besøg i gennemsnit for hvert indlæg.

Søren Hviids facebook-kommentar
Årets mest læste artikel er om lektor Søren Hviid, der i sommers lavede en facebook-kommentar i forlængelse af Israels angreb på Hamas i Gaza. I kommentaren skriver han bl.a. at Israel bør “rydde Gaza Striben“, som lektoren mener henviser til Hamas, men som af studerende Samer Hachim blev tolket som en opfordring til etnisk udrensning af palæstinenserne. Det udviklede sig til en hård kritik af Søren Hviids undervisning på Statskundskab – som skulle radikalisere de studerende. Læs alle indlæg om debatten her.

Statskundskab får egen revy
Den næstmest læste nyhed i år handlede om især de førsteårs-studerende, der er gået sammen om at starte en rigtig revy på vores studie. Revyen skal efter planen afholdes i maj næste år, hvor der vil blive taget fat på stort og småt, både i samfundet og på studiet.

Christian Elmelunds opsang
Det tredjemest læste indlæg var i forbindelse med Skaberstatens kampagne om studiejobs og praktiksophold. Her skrev lektor Christian Elmelund-Præstekær et opråb, hvor han undrede sig over at selvom nogle studerende mangler et relevante studiejob, så er det mest få der søger nogle af de mest oplagte; stillingerne som instruktorer. Der har i mellemtiden været opslået en række stillinger for det næste semester – og vi håber at Christians opsang og Skaberstatens dækning har øget interessen og ansøgningerne.

TOP-10 for 2014
Herunder kan du se den fulde liste af de 10 mest læste nyheder på Skaberstaten i år:

  1. Søren Hviids radikaliserede undervisning? (31. juli)
  2. Statskundskab skal have egen revy (5. december)
  3. DEBAT: Hvorfor vil I ikke være instruktorer? (3. november)
  4. Undersøgelse: Har du studiejob eller været i praktik? (14. oktober)
  5. Hvad helvede laver DJØF på medievidenskab? (29. september)
  6. Medlem af studienævn genkender ikke kritik (3. august)
  7. VALG: 18 kandidater fra Statskundskab/Samfundsfag (13. november)
  8. Radikal: Primitiv radikal tilgang (2. august)
  9. Syddanske Studerende stiller op med 3 fra Statskundskab (21. november)
  10. Samfundsfag bør boykotte studienævnet (20. oktober)

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)