Faglig Vejleder

Hils på de nye faglige vejledere

Statkundskab og Samfundsfag har fået nye faglige vejledere, der kan hjælpe og vejlede dig om nærmest alt angående dit studie.

Mathias og Sofie hedder de to nye vejledere, der altid står til dig rådighed, hvis du har problemer med studiet. De er begge studerende, ligesom dig, og de har et indgående kendskab til det faglige indhold og opbygningen af din uddannelse og kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Mød Mathias
Mathias Søndergaard er født på Sjælland og har boet i Jylland, men bor nu i Odense, som han er meget glad for.

“Odense og SDU har på mange måder overrasket mig utrolig positivt, hvorfor jeg ingen planer har om at flytte videre.” 

Fortæller Mathias til Skaberstaten. Udover at han er ny faglig vejleder, så er han også aktiv i en fodboldklub og i Rustursforeningen på Statskundskab. Han er meget glad for at studerer på Statskundskab, som han oplever har et fantastisk studiemiljø med velfungerende foreninger og imødekommende undervisere.

Mathias glæder sig meget til sit nye job som faglig vejleder og han er klar til at hjælpe studerende med deres udfordringer.

“At starte på universitet er en kæmpe omvæltning. De fleste flytter samtidigt hjemmefra, og skal foruden studiet finde tid til indkøb, rengøring, de sociale bekendtskaber mv. det kan give mange pressede situationer, men der er jeg klar til at hjælpe med at skabe overblik.”

Kontaktmail: Fvl53@samnet.sdu.dk

LÆS MERE OM FAGLIGE VEJLEDERE
– Om hvad de præcis kan hjælpe med, hvor de har kontor, og hvornår de træffes.

Mød Sofie
Sofie Høllsberg Filstrup er født på Frederiksberg, men har boet det meste af sit liv i Odense. Hun læser på 3. semester på Samfundsfag, og vil senere gerne tage tilvalg i Dansk med henblik på at blive gymnasielærer og studievejleder på gymnasiet.
Udover at hygge sig med venner og veninder, så bruger Sofie også sin fritid på at spille vollyball:

“Udover at jeg spiller vollyball, så sidder jeg også i bestyrelsen for Fortuna Odense Volley; en klub jeg har været tilknyttet siden jeg gik i 6. klasse i folkeskolen, og som jeg derfor er meget glad for.” 

Sofie er meget glad for det sociale netværk hun har fået på Samfundsfag, og derudover har rusturen også medvirket til at hun kender mange på Statskundskab. 
Kontaktmail: fvl52@samnet.sdu.dk
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)