Nyt

Talentprogram for kandidatstuderende i statskundskab, samfundsfag og journalistik


Institut for Statskundskab og Center for Journalistik vil i samarbejde med Odense Kommune og Fyens Stiftstidende give de allerdygtigste af vores studerende mulighed for at være en del af et særligt talentprogram. 


Talentprogrammet giver de udvalgte studerende mulighed for at afprøve og udvikle deres spidskompetencer ”real life” i et attraktivt studiejob. Efter gennemførelse af talentprogrammet får man en særlig udtalelse til at vedlægge eksamensbeviset, som giver blikfang på CV’et.


Er du en af vores dygtigste studerende, og har du tænkt dig at læse din kandidat i statskundskab, samfundsfag eller i journalistik ved SDU? Så er det måske dig, vi søger. Læs mere på vores hjemmeside www.sdu.dk/poltalent


The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune