Byliv Studiemiljø

Anbefaler: Top-5 til byturen

Skaberstaten har spurgt sine læsere om hvilke favoritsteder de har i Odenses natteliv.

Hele 29 forskellige steder blev anbefalet. Men her er top-5 over de steder til byturen, der der fik flest anbefalinger:

5) Sir Club
På en femte plads finder vi Sir Club på Nørregade, tæt på banegården. Afslappet stemning med poolbord og hvor man hver fredag kan rafle om sin fredagsøl. Der er åbent alle dage fra kl. 12:00, undtaget søndag. Læs mere på deres facebook-side

Billede fra Sir Clubs facebook-side

4) LA Tequila Bar
I kælderen på Vintapperstræde ligger LA Bar, der er nummer 4 på vores favorit-liste. LA Bar er en blanding af et diskotek og en cocktail bar, der er udsmykket og indrettet som en slags ferie-resort ligesom Los Angeles. Læs mere på deres facebook-side

Billede fra LA Bars facebook-side

3) Viggos
På en tredje plads finder vi Viggos på Vindegade, der nok er mest kendt, som stedet med glas i loftet, og hvor man drikker én “dato”. Man må ryge og der er en afslappet værtshusstemning. Viggos har åbent alle dage. Læs mere på deres facebook-side.

Billede fra Viggos’ facebook-side
2) Den Smagløse Café
Sølvmedaljen går til Den Smagløse Café i Vindegade, der har eksisteret siden 1995. Et finurligt sted med en helt speciel stemning. Indretningen minder om din oldemors stue eller din tyske onkel Udos campingvogn. Åben for alle – og åben alle dage. Læs mere på deres facebook-side

Billede fra Den Smagløse Cafés facebook-side
1) Heidis Bier Bar Odense
Favoritstedet i Odense blev Heidis, der tilbyder ægte oktoberfeststemning og afterskiparty! Baren ligger i området ved Brandts og har åbent torsdag, fredag og lørdag, fra kl. 20:00 Læs mere på deres facebook-side

Billede fra Heidis’ facebook-side

Er du uenig i vores liste? Skriv din Top 5 med beskrivelser i kommentarfeltet!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)