Bachelorprojekt Kandidatuddannelse

Karrieresamtaler for 6. semester

Er du igang med dit bachelorprojekt, så book en karrieresamtale d. 24. marts om dine fremtidige muligheder med en kandidatuddannelse.

Hvad er din plan efter bacheloruddannelsen i Statskundskab eller Samfundsfag? Det spørgsmål går mange studerende på 6. semester. Men nu kan du komme til karrieresamtale og få vejledning om dine muligheder.

Ønsker man at tage en kandidat i Statskundskab eller Samfundsfag på SDU, så er der rigtig mange muligheder. For modsat bacheloruddannelsen, der har et fast forløb, så er kandidatuddannelsen i stor omfang fuldkommen valgfri. Du kan vælge mellem en række forskellige fag, praktikophold eller studieudveksling til udlandet.

Tirsdag i næste uge d. 24. marts holder studieleder Johannes Michelsen og lektor Klaus Levinsen karrieresamtaler med alle studerende på  6. semester. Så kan du få hjælp på vej med en personlig samtale med en erfaren underviser.

Samtalerne finder sted efter kl. 12 og er af et kvarters varighed.

Inden samtalen skal du have gjort dig nogle tanker om, hvad du vil med din uddannelse. Så hjælper vejlederen dig med hvordan du når dine mål:

Du kan bl.a. overveje, om du

  • vil læse kandidat i statskundskab/samfundsfag – eller en anden kandidatuddannelse?
  • er særligt interesseret i nogle bestemte fag?
  • kunne tænke dig at tage praktik/projektorienteret forløb?
  • vil på studieophold i udlandet? 
  • går efter nogle bestemte typer job, når du er færdig? 

Bestil tid
Du skal melde dig til på de sedler, der ligger på kontoret hos Tina Guldbrandt Jakobsen (kontor på 1. sal ud mod p-pladsen og ind mod skoven).

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)