Statskundskab på SDU modtager pris for forskning

Adjunkt Michael Aagaard Seeberg har modtaget en forskningspris for sin artikel “Mapping Deviant Democracy“.

Det internationale tidsskrift Democratization uddeler hvert år Frank Cass-prisen til de artikler, der bedst formår at fremme viden om og forståelse af demokratisering. Michael Aagaard Seeberg får sin pris i kategorien for unge forskere.

Hans artikel arbejder med paradokset, hvor der opstår stabile demokratier uden de opfylder de nødvendige, i litteraturen, kriterier, såsom modernisering, demokratiske nabolande og lign.. Artikel er en undersøgelse af disse afvigende demokratier ved en systematisk gennemgang af 159 lande, der dækker tidsperioden 1993-2008.

Læs hans artikel her.

Læs mere om den nyeste forskning her

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)