Studiemiljø

Svarprocent: Samfundsfag er bedre end journalistik

Statskundskab og Samfundsfag deltog i stort omfang i studiemiljøundersøgelsen 2015. Således at 51, 4 % af alle studerende på de to uddannelser deltog i undersøgelse, der skal bruges til at forbedre studiemiljøet ved SDU.
Totalt for SDU deltog 46,5% af de mere end 22.000 heltidsstuderende, hvilket er markant flere end de 22 % der deltog i den sidste undersøgelse. Den høje svarprocent betyder også at SDU er det danske universitet med den højeste svarprocent ved sådanne undersøgelser, da Aarhus Universitet havde rekorden før med en svarprocent på 40 %.
Intern på Institut for Statskundskab ser svarprocenten således ud:

58,5% Samfundsfag (Bachelor) 51,4% Statskundskab (Bachelor) 50,0% Samfundsfag (Kandidat) 45,7% Statskundskab (Kandidat) 39,6% Comparative Puplic Policy and Welfare Studies (Kandidat)
34,4% International Security and Law (Kandidat)
34,0% Journalist (Bachelor)
27,5% Journalist (Kandidat)

Statskundskab og Samfundsfag har altså en markant høj svarprocent sammenlignet med de øvrige uddannelser med journalisterne i bund. Gennemsnittet for hele instituttet er en svarprocent på 42 %, altså under gennemsnittet for hele SDU.
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)