Sommerfag

Tag sommerfag og bliv klogere

Fordyb dig i offentlig organisationsteori eller EUs institutioner med studietur til Bruxelles i sommerferien, og optjen ekstra point til din uddannelse.

Der udbydes to sommerkurser i august, hvor studerende kan tage 10 ECTS-point i løbet af nogle uger. Man tilmelder sig sommerkurser, samtidlig med at man vælger efterårsfag. 
Tilmeldingen starter d. 10. maj 2015.
Kurset er for dig, der allerede har beskæftiget dig med Offentlig Forvaltning og ønsker at blive klogere på blandt andet forandringsteori, innovation, nye organisationsformer og meget mere. Der er tale om 2-3 ugers komprimeret undervisning i august.
Eksamensform: Skriftlig 5-timers prøve på Syddansk Universitet.
10 ECTS
Kurset er for dig, der interesserer dig for EU’s processer, institutioner og praksis, og ønsker at vide mere om blandt andet den europæiske integrationsproces. Sommerkurset er arrangeret i samarbejde med Det Syddanske EU-kontor. Kurset vil består af først 2 ugers komprimeret undervisning (10-21 august) og 1 uges studietur til Bruxelles (23-27 august). Der er en egenbetaling i forbindelse med studietur til Bruxelles på mellem 3000-4000 kr. på 6 overnatninger – Læs mere her.

Eksamensform: 6 siders hjemmeopgave 
10 ECTS

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)