Skaberstaten

Nyt hold på Skaberstaten søges!

Skaberstaten søger studerende, der har lyst til at blive en del af holdet, der vil fortælle de bedste historier om Statskundskab og skabe debat.
Skaberstaten er platformen for nyhedsdeling og debatskabelse på Statskundskab ved SDU. 
Netmediet har udviklet sig meget siden startet i maj 2014 og har sat mange emner på dagsorden lige fra praktik og universitetsvalg til anklager om Søren Hviids radikaliserede undervisning. 
Men nu er det på tide med et nyt hold af studerende, der tør stå i spidsen for Skaberstaten det kommende semester. 
Vi søger derfor studerende, der brænder for at formidle, tør starte debat og sige tingene som de er.
Skaberstaten er en legeplads, hvor alle idéer kan være med. Men hvilke emner eller problemstillinger mener du der er behov for at sætte fokus på i det kommende semester?
Deltag i åbent redaktionsmøde
Vi holder åbent redaktionsmøde tirsdag d. 28 kl. 12-14 på Agora i “mødelokale V”. Vi opfordre alle studerende, der har lyst til at blive en del af Skaberstaten om at møde op.
Man skal ikke være bange for arbejdspresset, da man også kan være løst tilknyttet redaktionen – men vi søger selvfølgelig en fast redaktion, der mindst én gang om måned mødes til redaktionsmøder og hvis medlemmer er villige til at overholde fælles aftaler om antal indlæg, man skal skrive hver måned. 
Eller send ansøgning
Hvis man ikke har mulighed for at deltage i redaktionsmødet, så er man også meget velkommen til at sende en ansøgning på mail, hvor man skriver hvorfor man gerne vil være en del af Skaberstaten.
Ansøgningen sendes til Peter: plykkegaard.dk@gmail.com 
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)