SIO

Stort overskud i SIO

SIOs bestyrelsen kan med rette være glade, fordi selvom de har brugt over 34.000 til bl.a. støtte, så fik de stadig et stort overskud det seneste år.

I morgen holder SIO deres årlige generalforsamling, hvor medlemmerne bl.a. skal vælge ny bestyrelse og vedtage nyt budget for det kommende år.
Brugte over 34.000 kr
SIO, der består af en række forskellige studenterforeninger i studiemiljøet på Statskundskab har det seneste år brugt hele 34.056 kr. til især støtte af spændende arrangementer på Statskundskab.
Bl.a. fik Intrpol et tilskud på hele 14.000 kr. til bl.a. deres store konference med Robert O. Keohane.
Selvom SIO havde et stort forbrug, så lykkes det stadig at få et overskud på over 3.500 kr., således at foreningen nu har en kassebeholdning på over 10.000 kr.
En stor grund til overskuddet ligger i at rekord mange nye studerende er blevet medlem af SIO ved studiestarten 2014, hvilket har betydet at SIO har fået hele 12.600 kr. ind fra nye medlemmer. 
Skaberstaten har tidligere skrevet om en ellers lav medlemsgrad af SIO blandt de studerende.
Spørgsmålene på generalforsamlingen kan så både handle om, hvordan SIO kan få flere medlemmer og dermed flere midler, men også hvordan SIO kan bruge flere penge, så man ikke igen skal have et stort overskud.
Generalforsamlingen er imorgen, tirsdag d. 21. april, kl. 12.15-14.00 i lokale U69A(ved den store kantine ud til Gydehutten. Se mere på facebook-eventen.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)