Faglighed

Vi er langsomme og falder fra

Bachelorstuderende på Statskundskab ved SDU er både mere langsomme og falder i højere grad fra studiet sammenlignet med de samme studier i København og Aarhus.
Med Uddannelsesministeriets nye side; Uddannelseszoom, kan man nu sammenligne studier med hinanden. Det har Skaberstaten selvfølgelig brugt lidt tid på, men desværre er resultatet ikke det bedste for Statskundskab på SDU.
Kigger man på de to forhold; gennemførselstid og frafald, så klarer SDUs bacheloruddannelse i Statskundskab sig dårligt i forhold til de samme studier på KU og AU.
Mens bachelorstuderende på både KU og AU kan klare deres Statskundskabsuddannelse på de normeret 3 år, så tager det bachelorstuderende på SDU hele 3 måneder mere.
Samme dårlige placering har bachelorstuderende på SDU i forholdtil frafald, altså studerende der falder og ikke gennemfører studiet. Mens frafaldsprocenten på henholdsvis KU og AU er 7-9 %, så er den på SDU hele 11 %.
Hvad årsagen til at bachelorstuderende på Statskundskab ved SDU både er langsommere og dropper oftere ud end både KU og AU det har Skaberstaten ikke kendskab til.

Men vi vil meget gerne have mulige årsager i kommentarfeltet. 

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)