Skaberstaten

Rekordmange læser Skaberstaten

Over 2.200 gange blev Skaberstaten vist i løbet af bare sidste måned. Dermed har nyhedssiden haft den bedste måned nogensinde.


Rigtig mange læser Skaberstaten – siden starten for et år siden i maj-måned har nyhedssiden – for studerende på Statskundskab og Samfundsfag ved SDU – udviklet sig meget og i dag har vi rekord mange læsere.

Det betød at sidste måned, april 2015, satte rekord i antallet af visninger af Skaberstaten. Hele 2.245 gange blev en af Skaberstatens sider vist! Det betyder at hver artikel bliver i gennemsnit læst hele 84 gange.

Den tidligere rekord var i november 2014, hvor der var universitetsvalg. I den måned blev Skaberstaten vist 2.086 gange. Gennemsnittet det seneste år er på over 1.200 visninger hver måned!

Selvom det er svært, at sige hvor mange unikke personer, der benytter sig af siden, så giver statistikken et bud, der siger at 483 personer var inde på Skaberstaten i april-måned. Det er utrolig højt, når man tænker på at målgruppen er studerende på SDUs Samfundsfag og Statskundskab, hvilket svare til 562 studerende.

Så hvis vi antager, at det kun er målgruppen, der læser Skaberstaten, så svare det til at hele 86 % var inde på siden på bare én måned.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)