FUS IntRpol Revy Rusturforeningen Samfundsblik SIO Studiemiljø

SiO-Around er en social oase

Der var virkelig skruet helt op for hyggen, da SIO afholdte forårets sidste SiO-Around. Hvor alle foreningerne på vores studie stod for en masse fede aktiviteter. 
Af Peter Lykkegaard Hansen

Når man skriver speciale, som jeg, så fylder det utrolig meget i ens hoved. Jeg har nogle lange dage, hvor jeg sidder på universitetet med enten hovedet i en bog eller foran en computerskærm.
Sådan var det også i går, torsdag, d. 27. maj. Men efter en lang dag i bøgerne, så fortjener man også at hygge sig. Derfor passede det mig utroligt fint, at SiO-foreningerne afholdte en fælles torsdagsbar, de såkaldte SiO-Around, fra kl. 16 i går.
Det er ikke fordi jeg synes at vores Agora, instituttorvet, er et kedeligt sted at være i hverdagen. Men det var bare ligesom at SiO-Around havde skruet virkelig op for hyggen på stedet. Det var ihvertfald en utrolig dejlig stemning, der ramte mig, da jeg gik ind ad døren til Agora.
Måske var det de mange glade mennesker eller et utrolig billigt barkort – men med en øl til blot 5,- kr., så kan man da ikke andet end at blive hængende for at hygge sig.
SiO-Around i går var den sidste af sin slags inden sommerferien og i den forbindelse var alle SiOs foreninger med til at lave sjove og hyggelige aktiviteter. Samfundsblik, IntRpol, Rustursforeningen, FUS og ikke mindst den nye dreng i klassen Scient. Pol. Revyen stod for forskellige aktiviteter alt lige fra quiz og Gæt og Grimasser til sketch på storskærm.
Desuden gav SIO gratis pizza og i anledningen af udskrivelsen af valget, så kunne man også se den første partilederrunde.
Det var virkelig et hyggeligt arrangement! Det er med sådanne arrangementer, at vi studerende kan komme hinanden ved. Og det handler ikke bare om at være sociale, men at få lov til i uformelle rammer at snakke sammen om vores faglige interesser. Det synes jeg er skønt og er bare guld værd.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)