Skaberstaten Studiejob

JOB: Vil du sætte dagsordenen for SDUs førende samfundsfaglige netmedie?

Statskundskab og Samfundsfag på Syddansk Universitet er fyldt med spændende historier! Kan du formidle et levende studiemiljø, den nyeste forskning, lede en energisk redaktion og samtidig tage de vigtige diskussioner og stille de svære spørgsmål – så er det dig, vi leder efter!

JOBOPSLAG: Vi søger en lønnet chefredaktør, der skal have ansvaret for driften og udviklingen af Skaberstaten – et uafhængigt onlinemedie uden faste udgivelsesdatoer, men med 2-4 nye artikler hver uge. Vi søger at balancere mellem at være kritiske og saglige i forhold til undervisningen og studiemiljøet, samtidig med at vi vil levere god læsning.

Som chefredaktør får du ansvaret for at udpege og lede din redaktion, der består af frivillige skribenter. Vi forventer, at du kan arbejde målrettet og struktureret, og at du er en god kommunikator.

Som chefredaktør skal du

  • afholde redaktionsmøder;
  • uddelegere opgaver og sætte deadlines;
  • mødes løbende med SIO og studielederen;
  • formulere dig skriftligt på højt niveau og
  • være studerende i enten Statskundskab eller Samfundsfag ved SDU.

Ansøgningfrist
Motiveret ansøgning på max. én side skal sendes sammen med CV og eksamensudskrift til Berit Kaja Børgesen på bkb@sam.sdu.dk senest d. 16. august.

Jobsamtaler forventes afholdt d. 25. august med jobstart 1. september.

Spørgsmål kan rettes til nuværende chefredaktør, Peter Lykkegaard Hansen, på mail plykkegaard.dk@gmail.com eller tlf. 30 70 00 84.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som studentermedhjælper af Institut for Statskundskab 25 timer om måneden i en prøveperiode på 6 måneder, hvorefter der er mulighed for forlængelse.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)