Nye studerende Studiestart

Se foreningstilbud på Studiestartsmessen

Studielivet er alt andet end kedeligt: Ligemeget hvad du gerne vil bruge tid på, så kan det ske. Deltag i Studiestartsmessen mellem d. 7.-10. september!

Som studerende ved Syddansk Universitet har du et hav af muligheder for at engagere dig i spændende studenterforeninger – udover dem på Institut for Statskundskab.
Studiestartsmessen er over fire dage, hvor den sidste er foreningsdagen, hvor du kan møde en masse af foreningerne på SDU; f.eks. de unge socialdemokrater i Frit Forum Odense, fredagsbaren Nedenunder eller sportsforeningerne under SDU Idræt Odense


Kom og vær med til Studiestartsmessen – og få inspiration til et godt studieliv.Programmet:8. september: Loungedag med gratis kaffe9.-10. september – Messedage11. september: Foreningsdag – arrangeres i samarbejde med Syddanske StuderendeAlle dage fra 10-15 på SDU, Campustorvet. Tjek filmen og se den gode stemning :)- vi håber at se dig til nogle spændende messedage.
Posted by Studiestartsmessen i Odense on 12. august 2014

Læs mere på facebook-eventen 

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)