Forskning

Poul Erik Mouritzen går på pension

Professor Poul Erik Mouritzen går på pension efter 35 år på universitetet. Han har været en af de største frontkæmpere for etableringen og udviklingen af Institut for Statskundskab ved SDU, der startede i 1998.

Poul Erik Mouritzen har skrevet flere bøger, bl.a. Opfundet til lejligheden: Evaluering af regionernes politiske styreform(2010), De store kommissioner: Vise mænd, smagsdommere eller nyttige idioter(2009) og Stort er godt: Otte fortællinger om tilblivelsen af de nye kommuner(2006).

Poul Erik Mouritzen blev ansat på daværende Odense Universitet den 1. august 1980 og gik officielt på pension ved en afskedsreception fredag den 28. august 2015. Dog vil han i den kommende tid fortsat skulle afvikle en række undervisningsopgaver på instituttets masteruddannelser.

LÆS MERE:
Politiserende forskere fortjener verbale tæsk
Kommission overdrev gevinster ved kommunalreform
Hvordan går det med det kommunale selvstyre?

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)