SIO Valg

Mød de nye årgangsrepræsentanter

Nyt undervisningsår betyder valg til årgangsrepræsentanter. De nye personager er fundet.

SIO kunne (onsdag formiddag) præsenterer alle de nye årgangsrepræsentanter.

En årgangsrepræsentant skal formidle kontakten mellem instituttet og de studerende på årgangen. Det er også en årgangsrepræsentants opgave at bringe informationerne den anden vej, når der er svar på en sag. 

Der er efter sigende oprettet en facebook-gruppe, hvori årgangsrepræsentanter kan dele erfaringer. 

Repræsentanterne tæller Cecilie Malig Andersen(Kandidat) Michelle Schelde Hansen og Line Jæger Winther(5. semester), Anders Madsen og Sissel Bennedikte Agergaard Jensen(3. semester), Claudia Hvidkær Larsen og Jonas Havstein Eriksen (1. semester)

Skaberstaten har taget kontakt til de nye ansigter:

“Kort fortalt meldte jeg mig som årgangsrepræsentant, fordi jeg har et ønske om at varetage min årgangs interesser over for instituttet samt foreningslivet. Jeg forventer at være mine medstuderendes talerør og repræsentere deres interesser bedst muligt. Rent personligt har jeg et ønske, om at få et indblik i  det velfungerende foreningsliv, som vi har på Statskundskab, og jeg ser meget frem til at indtage en aktiv og bidragende rolle på vegne af 5. Semester” forklare Michelle Schelde Hansen

Line Jæger Winther har på samme måde fokus på mellemledet mellem instituttet og de studerende:

“Det er meget de samme personer, der er aktive i foreningerne, og derfor ville jeg gerne gøre det endu nemmere for mine medstuderende at få information til og fra institut og foreninger for at være sikker på at blive hørt”
The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune