Nyt

Tilbageblik på socialdagen

Tilbageblik_pa_socialdagen

Vi fra Skaberstaten ser tilbage på en fremragende Socialdag for godt to uger siden. Som lovet vil Skaberstaten nu offentliggøre de tre bedste artikler, men hvilken der er bedst er op til jer at bestemme. Giv jeres mening til kende i en kommentar under artiklen.

Pia går Sharia (SP19, hold 2)

DF’s dronning, Pia Kjærsgaard, er kommet i vanære, efter hun er blevet set på en swingerklub i Tyskland med Yahya Hassan og Lene Espersen. Pia K. skulle angiveligt have givet adskillige blowjobs til Hassans knapt så ariske ”gulerod”.

Kristian Thulesen Dahl udtaler fra sit sommerresidens ”Ørneredden” i Sverige, at han vil undersøge lovgivningen for seksuel omgang mellem racer. Thulesen Dahl udtalte dog i går at man ikke bør sælge skindet (red. Pias shariaomgang) før bjørnen er skudt, og vil nu personligt igangsætte en efterforskning af den islamiske penis og dens kunnen.

Trekantsdrama: Putin og Løkke deler Thorning (Sp16, hold 1)

Ifølge Yahya Hassan er atomkrigen aflyst, da Helle Thorning springer over hvor gærdet er lavest og er sin man Stephen Kinnock utro.

På den måde har Helle Thorning Schmidt ved brug af blowjobs på Moskvas universitet muligvis afværget en international krise. Helle Thorning skriver på sin Twitter:

”Det smagte af skotøjsæske #LOL.”

Professor i politik og medier Svend-Bendt Larsen har gennem en hypotetisk-deduktiv test bekræftet sammenhængen mellem Helle Thornings blowjob og aflysningen af atomkrigen.

Blå bog for Helle Thorning:

Tidligere statsminister.

Ved at være opvokset i Ishøj og nu bosiddende på Gothersgade i indre København er den sociale arv brudt.

Finger i Folketinget (Sp18, hold 1)

”Cognito Ergo Sum” udtaler Helle Thorning, da hun blev konfronteret med gårsdagens episode.

Under miljødebatten blev Borgens ubestridte selfie-dronning Helle Thorning Schmidt nemlig set flirte med Borgens Justin Bieber, Lars Løkke. Helle havde en gulerodsfarvet læbestift på, som havde fået  selveste Pave Frans til at tænke ”wow”. Helle er før set med Bill Gates, men denne gang var det Løkke, der gav hende fingeren.

Det var som Martin Luther King udtalte: ”I have a dream.” Bedriften vil gå over i historien præcis som med Martin Luthers bedrifter.

Dette er næsten lige så overraskende som hvis Pia Kjærsgaard blev muslimelsker.

Afslutning

Dette var altså de tre, som vi fandt bedst. Men hvilken historie skal være vinderen? Giv jeres mening til kende, så vi kan få kåret årets artikel fra Socialdagen.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune