Nyt

Guide: Find kaffe på SDU

Studieliv og kaffe hænger bare sammen… Og på SDU har du gode muligheder for at få din trøst stillet efter kaffe og andre varme drikke. Her er din kaffeguide på SDU.

Når et ny semester starter, når bøgerne er købt og det er tid til fordybelse i studierne, er den skoldhede koffeinbombe noget der er en del af hverdagen for os studerende.

Selv dem, der ikke normalt drikker dette vidundermiddel, kan måske finde et par gode steder, der byder på kaffe, der smager af alt andet end det.

Her er min lille guide til dig, der har brug for kaffe på SDU:

(1) Det første stop er Campustorvet hvor Starbucks holder til og som åbnede da jeg selv startede på uni.

Starbucks er både stedet for kaffeelskeren og for dem der ikke deler samme begejstring for en klassisk stærk americano, da Starbucks også byder på varianter, der smager af alt andet end kaffe.

Stedet er derfor et godt valg, hvis man vil forkæle sig selv med ekstra lækker (og ekstra dyr) kaffe, efter en lang dag på uni eller som en optankning af energi inden der igen skal knokles.

Som et ekstra tip, er der en kaffe og kakao-automat ved siden af Starbucks, hvor man kan få en ganske udmærket kop kakao til en god pris. Jeg kan især anbefale den stærke kakao.

(2) Nu går turen til den store kantine, hvor der både bydes på den almindelige kantinekaffe, der smager ganske fint efter en god sjat mælk i.

Det er også det billigste alternativ, da man får en større kop til en billig pris. Dog vil jeg ikke anbefale denne til folk, der ikke bryder sig om stærk kaffe.

Derudover er der en lille automat i kantinen (ved siden af den almindelige kantinekaffe), hvor man kan få kaffe med vanilje eller karamel smag. Disse to varianter er gode alternativer, hvis man synes pengene er små i slutningen af måneden eller hvis man principielt synes Starbucks er for dyr. Selv er jeg vild med vaniljekaffen.

Håber I kunne bruge min hurtige guide til kaffe på uni!

Se også denne kaffetest:

Kan du smage forskel på kaffen fra Kantinen på SDU Campusvej og Starbucks Odense?

Posted by Skaberstaten on 16. juli 2015

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune