Nyt

Samfundsblik klar med nye medlemmer

11947466_868094323282401_1247864380459157492_n

Ved en eftersigende hård udvælgelsesproces med både vådt og tørt, blev de nye ansigter til den aktive forening Samfundsblik fundet. 

Kapløbet var skærpet i år, da mange ansøgninger lå til vurdering. Den stolte formand Niclas Nordsted forklarer:

“Vi har faktisk i år haft det største optag nogensinde. Vi har optaget seks nye medlemmer, og har i år også optaget på tværs af årgange. Således byder vi velkommen til fire nye medlemmer fra 1. semester, og et fra både 3. og 5. semester. Vi valgte på udvælgelsesaftenen at optage en ekstra, end det oprindeligt var planen, da kvaliteten af ansøgningerne i år var så høj, at vi havde svært ved at skære folk fra”

De nye medlemmer er: Sidsel Christensen, Cathrine Valentin Kjær, Trine Nordsted Baadsgaard og Birdane Yücel fra 1. semester. Fra 2. semester er Mirella Nina Husic og Mathias Odgaard fra 5. semester. 

Aktiv forening om samfundet

Samfundsblik en er forening på Institut for Statskundskab, som søger at lave samfundsorienterede arrangementer for de studerende med et rigt socialt aspekt. Foreningen har blandt andet lavet Politikereksamener og såkaldte øl-seminarer. I de kommende måneder har foreningen flere arrangementer i sigte – noget vi selvfølgelig holder øje med på Skaberstaten. 


Mathias Odgaard er stadig aktiv i Rustursforeningen og ved derfor godt, hvordan man holder en forening aktiv:

“Hvis de interne medlemmer har det fedt, og der bliver vist opbakning fra ledelsen selv ved lavpraktiske opgaver, så vil det sprede sig som ringe i vandet.”


Niclas Nordsted tilføjer: “Hvis alt går efter bogen, skal vi gerne se 2-3 Samfundsblik arrangementer til efteråret, og dem til starten af forårssemesteret er allerede på tegnebrættet.”

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune