Nyt

VIGTIGT: Informationsmøder


Informationsmøde om bachelorprojekt og bachelorvalgfag – kun for statskundskabsstuderende
3. november – i god tid inden fagtilmeldingen – holdes der informationsmøde for alle statskundskabsstuderende, der skal læse bachelorvalgfag og skrive bachelorprojekt i foråret 2016.
Mødet foregår 3. november kl. 10.15-12.00 i lokale U71.
Statskundskabsstuderende har fået en ny model for bachelorvalgfag og bachelorprojekt. Modellen og valgfagene præsenteres på mødet af studieleder Christian Elmelund-Præstekær og en faglig vejleder.
Der er et særligt møde for samfundsfagsstuderende 3. november 12.15-14.00 – se samfundsfags hjemmeside om bachelorprojekt.
Vel mødt!
Johannes Michelsen, uddannelseskoordinator
Informationsmøde om bachelorvalgfag og bachelorprojekt – kun for samfundsfagsstuderende
3. november holdes der semestermøde for alle samfundsfagsstuderende, hvor vi bl.a. vil komme ind på den nye model for bachelorvalgfag (læses på 4. semester) og bachelorprojekt (skrives på 5. semester).  
Mødet foregår 3. november kl. 12.15-14.00 i lokale U82.
I år kan samfundsfagsstuderende følge disse bachelorvalgfag: ”Kommunalpolitik” v. Ulrik Kjær, ”Historical Institutionalism” v. Peter Starke samt ”Understanding Contemporary Conflicts” ved Olivier Schmitt. Du kan høre nærmere om indholdet på mødet og læse fagbeskrivelserne.
Der er et særligt møde for statskundskabsstuderende vedr. bachelorvalgfag og bachelorprojekt den 3. november kl. 10.15-12.00 – se statskundskabs hjemmeside om bachelorprojekt.
Vel mødt!
Johannes Michelsen, uddannelseskoordinator

Semestermøde for alle samfundsfagsstuderende – centralfags- og sidefagsstuderende samt bachelor- og kandidat-studerende
SDU og instituttet arbejder hele tiden på, at forholdene for de samfundsfagsstuderende skal blive så gode som muligt. Derfor holder vi hvert semester et møde, hvor vi drøfter alle forhold i relation til studiet med alle studerende i samfundsfag. Det er så også en lejlighed, hvor du kan møde studerende fra andre årgange og udveksle erfaringer.
På mødet orienterer studieledelsen og den faglige vejleder om ændringer/tilpasninger i studiet og er klar til at modtage alle former for inputs fra jer.
På dette semesters møde har vi særligt fokus på bachelorvalgfag og bachelorprojekt.
Mødet holdes den 3. november kl. 12.25-14.00 i lokale U82.
Kom og hør, hvad der sker med studiet – og giv din mening til kende!
Vel mødt!
Johannes Michelsen, uddannelseskoordinator

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune