Nyt

Samfundsblik skifter ud i toppen

Fra venstre: Mirella, Camilla, Niclas og Rune
Fra venstre: Mirella, Camilla, Niclas og Rune

Foreningen Samfundsblik har på den årlige generalforsamlig valgt Camilla Jo Rasmussen som den nye formand. Ved siden af hende skal Mirella Nina Husic bestride pladsen som næstformand. Tovholder for AGORA 16, Kasper Junge Haugaard, er blevet ny kasserer.

“Rune og jeg selv har været rigtig glade for vores tid i formandsstolene, og vi er rigtig glade for, at det netop skulle blive vores dygtige kasserer, der overtog fanen fra os. Jeg har personlig stor tillid til, at hun vil følge alle tidligere formænd for Samfundsbliks eksempel, og tage foreningen til helt nye højder,” fortæller den nu tidligere formand Niclas Nordsted.

Den nye formand og tidligere kasserer, Camilla Jo Rasmussen fortæller:
“Jeg er da utroligt glad for at være blevet formand i en forening som Samfundsblik. Jeg har lige fra starten af vidst, at det er en forening for mig på grund af den gode kombination mellem det faglige og det sociale. Så jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og føre foreningen godt videre”.

Samfundsblik foretog på generalforsamligen en større reformation af foreninggrundlaget:

Journalisterne er nu skrevet ud af vedtægterne, så de ikke længere optræder eksplicit. Det er gjort som følge af Samfundsbliks fejlslåede rekrutteringskampagne på Center for Journalistik ved sidste studiestart – en beslutning der i forvejen var truffet ved sidste generalforsamling, forlyder det. Samfundsblik er nu kun en del af Institut for Statskundskab uden Journalistik. Derudover blev der lavet konfidentiel ændring, de nye SIO-regler blev indskrevet i vedtægterne, og en ny optagelsesprocedure blev stemt igennem.

Generalforsamlingen blev afholdt torsdag den 3. marts.

Besøg Samfundsbliks facebook-side, og se hvornår næste arrangement finder sted.

 

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune