Nyt

Samfundsblik nomineret til arrangementpris

12191298_449282648613491_8325385509439183656_o

Foreningen Samfundsblik er nomineret til Djøfs arrangementpris 2016. Foreningen skriver i en pressemeddelelse:

Samfundsblik afholder på fredag deres studietur for andet år i træk. I år går turen til Landstingssalen på Christiansborg, hvor blandt andre Rasmus Nordqvist og Pia Kjærsgaard skal holde oplæg om emnet: policy.

Arrangementet er kommet på benene med støtte fra både SiO og Djøf, og sidstenævnte har nu nomineret Samfundsblik til en pris ved Djøfs arrangementpris 2016. Ved prisfesten skal der overrækkes fire priser for blandt anddet “bedste idé” og “bedste kommunikation”, men Samfundsblik er nomineret i hovedkategorien, “Årets arrangement”, for netop den studietur, der eksekveres på fredag. Der er – udover Samfundsbliks studietur –  tre andre arrangementer med i opløbet om prisen.

”Vi er meget glade og beærede over at være nomineret til arrangementsprisen. Vi valgte at gå stort i år, og inviterede derfor også Djøf med ombord som sponsor, hvilket har gjort, at vi har kunnet gøre arrangementet lidt større end vi kunne sidste år,” udtaler medlem af Samfundsblik Niclas Nordsted, og fortsætter: ”Vi glæder os naturligvis rigtig meget til at se, om vi vinder prisen, men lige nu glæder vi os endnu mere til vores arrangement på fredag, hvor vi højst sandsynligt vil få nogle rigtigt gode oplæg og en hyggelig tur.”

Arrangementsprisen uddeles til et arrangement, der har søgt støtte hos Djøfs aktivitetspulje, og i år har der været over 110 forskellige arrangementer med i opløbet om prisen – heriblandt AGORA for deres spændende arrangement. Motivationen for Samfundsbliks nominering har været det spændende emne, de spændende oplægsholdere og den gode respons de hidtil har set blandt de medstuderende.

Som noget nyt har Samfundsblik i år valgt at invitere studerende fra KU med til studieturen. Tilmeldingen for SDU’s studerende, der lukkede i fredags, endte helt fyldt op, og alle 50 pladser med transport fra Odense blev dermed besat. Der er dog endnu pladser tilbage på tilmeldingslinket fra KU, som først lukker på torsdag. Derudover er der stadig billetter tilbage til statskundskabsrevyen på KU, som studerende fra Syddansk Universitet kan få for 25 kroner. Linket til begge tilmeldinger er tilgængeligt på arrangementets facebook side, som kan findes her.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune