Nyt

SDU går tomhændet fra København

13129006_10154159531134176_1266753226_oDen 4. Maj 2016 afholdte Djøf deres årlige prisarrangement i DGI-byen i København. Her var, som Skaberstaten tidligere har haft udmeldt, en række foreninger fra Institut for Statskundskabs også nomineret.

Alle, der har arrangeret arrangementer i samspil med Djøfs aktivitetspulje, var med i kapløbet om henholdsvis fire priser til Djøfs prisarrangement: bedste idé, bedste afvikling, bedste kommunikation, og sidst, men ikke mindst bedste arrangement, som i virkeligheden er en samling af de tre andre priser. Samtidig med at foreningerne bliver nomineret, bliver de også af Djøf i løbet af året inviteret med til middag og fest til fire andre lignende Djøf-arrangementer.

Til arrangementet var fire af de nominerede til prisen årets bedste arrangement til stede, hvor de hver især fik mulighed for at holde et oplæg om deres arrangement for medlemmerne til stede. Fra instituttet her var det Samfundsbliks Nicklas Nordsted, der, sammen med Cathrine Valentin Kjær, præsenterede deres arrangement om Christiansborg-studieturen, som Samfundsblik afholdte fredag den 29. april.

13148158_10154159531029176_850742892_o13170665_10154159532849176_101397634_o

Der var desværre ingen fra SDU, der vandt nogen priser til prisarrangementet. Prisen for årets bedste arrangement endte med at gå til Aalborg Universitet, som havde lavet et arrangement, de kaldte ”Memoteknik”. Dette betød bl.a., at Samfundsblik måtte gå tomhændet hjem.

Daniel List, Netværkspilot ved Djøf, fortæller, at måden, hvorpå vinderne kåres, sker på baggrund af, at halvdelen af afgørelsen kommer for en jury, mens den anden halvdel afgøres af de deltagere, der er til stede ved selve arrangement prisen.

Det er andet år i træk, at Djøf holder disse prisarrangementer. SDU har endnu ikke vundet nogen priser, men ifølge Daniel List er der håb forude. Han siger herom, at for at foreningerne kan vinde næste gang, kræver det, at foreningerne skal  (..) være kreative, innovative og sørge for, at der dukker en hel masse deltagere op til deres arrangementer. Og så handler det også om, at foreningerne skal have en god dialog, og tydeligt synligøre Djøf og aktivitetspuljen.”

The following two tabs change content below.