Instituttet har slået instruktorstillinger op

sdu-facebook-share

I september starter et ny semester i statskundskab og samfundsfag. I den anledning skal der findes instruktorer til en række fag. Alle opslag har ansøgningsfrist den 30. juli.

Her på siden kan du finde alle aktuelle jobopslag:

 

Instruktorer til Sammenlignende statskundskab (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Sammenlignende statskundskab Hvert øvelseshold omfatter 8 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse. Derudover vil instruktorer skulle varetage opgaveretning og -feedback samt mødes og koordinere med underviser og fagets andre instruktorer.

Instruktorer til Videnskabsteori og samfundsvidenskabelig metode, Metode 1 (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Videnskabsteori og samfundsvidenskabelig metode, Metode 1 Hvert øvelseshold omfatter 20 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse.

Instruktorer til Sociology (Sociologi) (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Sociology (Sociologi) Hvert øvelseshold omfatter 30 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse. Derudover vil instruktorer skulle mødes og koordinere med underviser og fagets andre instruktorer.

Instruktorer til Metode 3 (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Metode 3 Hvert øvelseshold omfatter 8 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse.

Instruktorer til Offentlig forvaltning og organisation (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Offentlig forvaltning og organisation Hvert øvelseshold omfatter 18 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse.

Instruktorer til Indledende statskundskab (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: Indledende statskundskab Hvert øvelseshold omfatter 28 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse.

Instruktorer til International Order Since 1815 (Opslag hos Syddansk Universitet (SDU))

Karriereopslag hos Syddansk Universitet (SDU), SDU Jobbank: Institut for Statskundskab søger et antal instruktorer til varetagelse af holdundervisning i efteråret 2016 ved Studienævn for Statskundskab. Det drejer sig om faget: International Order Since 1815 Hvert øvelseshold omfatter 14 konfrontationstimer i efterårssemestret samt forberedelse. Derudover vil instruktorer skulle mødes og koordinere med underviser.

 

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)