Nyt

Historier fra socialdagen

14231876_300798193611034_7224389566328230585_o
Fra FUS facebookside

I fredags var langt størstedelen af de nye studerende på på statskundskab og samfundsfag på den traditionelle socialdag. Ved Skaberstatens post skulle holdene trække fem ord og dertil skrive en historie, hvor ordenen var med. Her er resultaterne:

Trump lancerer ny valgvideo
På bagkant ad Trumps besøg i Mexico skulle han have nye hvide sneakers. Men han ville til at starte med ikke have dem, da han hørte de var lavet af mexicanere. Han kom derefter på kant med ejeren, da han udtalte ”Jeg elsker mexicanere”.

Senere kom det frem at han dansede boogie på et flygel med en mexicaner i sin ny lancerede valgvideo.

Af hold Can 

Tragisk barndom sætter spor: Livet som NGO’er er hårdt
”Her i begyndelsen fandt jeg jobbet som en studiestart. Nye mennesker, arbejdsformer, strukturer og opgaver”. Sådan sagde Abdullah Hansen fra Amnesty, da vi havde fornøjelsen af at tale med ham.

Abdullah havde fra barndommens tragiske traumer, da Connie skød ham med en limpistol. Abdullah har altid vist, at hændelsen var racistisk motiveret. Connie råbte ”din fucking chokoladebar” og skød.

Lige siden skudepisoden har chokoladebarer klisteret sig fast til hans hjerne. Abdullah har derfor valgt at dedikere sit liv til at bekæmpe chokoladebønner.

Af hold Sidsel

 Erdogan gør Tyrkiet liderlig
Erdogan strikkede i mandags en ny plan sammen, der har til formål at højne fødselsraten i Tyrkiet. Ved at inspirerer sig fra latinsk populærkultur. På den højre fløj i Tyrkiets parlament er der stor uenighed om denne plan, da de mener, at den latinske og tyrkiske kultur ikke bør blandes sammen. Erdogan holder dog fortsat fast i sin plan.

Af hold Laus

 Über nice Cupcake
Magister udtaler sig om de nye SU-besparelser:
”Ingen nye studerende har råd til at efterligne de über nice cupcakes fra Den Store Bagedyst”.

Magisterforeningen opfordrer de nye studerende til at lave en larmende demonstration i forbindelse med castingen til Den Store Bagedyst i Høje Taastrup.

Rygter siger, at Bertel Haarder er den nye dommer i stedet for Mette Blomsterberg, som har udskiftet bagning til fordel for Den Store Strikkedyst. Bertel Haarder mener, at løsningen på problemet kan findes i at udskifte cupcakes med risengrød

Af hold Kristine

Penis-klippende indianer kørt ned af DSB-tog
En uheldig indianer kom galt afsted, da han krydsede skinnerne fra en sidevej. Med sig havde indianeren en hækskaks, som gav anledning til bekymring hos Fyns politi. En ransagning af indianernes lejlighed viste, at indianeren var på korstog mod klamydia. Hæksaksen skulle bruges til at afklippe penis hos klamydia ramte. Det var et DSB-tog der ramte indianeren. Indianeren siger: ”Jeg var på jagt efter Jens Lemb fra FUS Odense”.

Af hold Rasmus (Jens)

Mand amok i IC3
Nyheden er fænomenal! En mand i 20’erne gik tirsdag eftermiddag amok med et økseskaft i et IC3 tog. Det var midt i myldretiden på Nørreport station, da en psykisk syg hjemløs mand steg på et IC3 tog. Han var bevæbnet med et økseskaft og truede en kvinde med  økseskaftet. Inden politiet nåede at ankomme tyve minutter senere, havde han puttet en krydrebolle på økseskaftet og såret samtlige passagerer. Manden udtalte senere, at han havde foretrukket en helstegt pattegris på skaftet.

Af hold Birdane

 EU langer ud efter dansk makralsalatproduktion
Magrethe Vesterager indtræder på et pressemøde fredag d. 2 september og går til angreb på dansk makralsalatproduktion. Under anklage for at svinge sit økseskaft med mormorarme henviser hun til tobaksindustriens monopol i Belgien. Landbrugsministeriet afviser kritikken og træder med store nye sneakers argumentet i jorden.

Af hold Trine

Karl Marx boykotter alenedruk
Mandag d. 2 september gjorde Karl Marx det klart for sin arbejderbevægelse, at det ikke længere er acceptabelt at tylle øl alene. Han klargjorde, at alle jo selvfølgelig var tørstige, men at det var nødvendigt at boykotte at drikke alene for at bevare fællesskabet. I stedet skal de spise chips med dip lavet af miracle whip, hvilket medfører et sammenhold arbejderen imellem og skaber en stemning af fælleskab. Dette er vigtigt for Marxs klasseløse samfund, da vi alle derefter vil være lige.

Af hold Daniel

Tobak i Legoland
Regeringen retter skarp kritik mod Legoland, efter Legoland har meddelt, at de vil investere et trecifret millionbeløb på at finde nye dyrelignende stjernebilleder i sammenarbejde med Marlboro. Karen Ellemann påpeger, at Legoland har stor indflydelse på danske børn. Derfor vil staten overveje intervention.

 Af hold Thit

 Maskinpistoler og makrelsalat
Borgere i Odense blev mandag morgen tilsyneladende vækket af, hvad de troede var lyden af maskinpistoler. Det var egentlig en ny tendens i Odense, at man klædte sig ud som trolde og spillede på trommer. Vidnet Lille Lars bekræfter dette optog, da han på sin vej ned i Super-Brugsen for at købe makrelsalat hørte den forfærdelige larm.

Af hold Narmer

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune