Nyt

Formandskabet i studienævnet fundet

Startup Stock Photos

I november var der valg til studienævnet for Statskundskab, Samfundsfag, MOISL, Welfare, Europæiske studier, Journalistik og Sociologi. Nu er pladserne fordelt og det nye formandskab er valgt.

Det bliver studieleder Morten Kallestrup, der kommer til at sidde for bordenden, når studienævnet starter sit arbejder til januar. Han blev valgt af et enstemmigt nævn. Det står i universitetsloven, at det skal være en såkaldt VIP’er, der skal være formand – altså en fra det videnskabelige personale.

Næstformanden
Der var op til mødet mere usikkerhed om, hvem der skulle blive næstformand. En post som en af de valgte studerende skal bestride. Før det konstituerende møde torsdag d. 15. december var der nemlig to kandidater til posten. Både en fra journalistik og en fra statskundskab.

Men ved et møde før konstitueringen blev de studerende enige om enstemmigt at pege på Kenneth Skovly – og han fik dermed posten. Kenneth Skovly læser statskundskab på 5. semester og var den kandidat, der fik flest stemmer ved valget i november.

Læs mere om Kenneth Skovly i studienævnet her

“Jeg er meget glad og taknemlig for den opbakning, jeg har fået af både dem, der stemte på mig til valget og de andre studerende i studienævnene. Jeg ser det som en stor tillidserklæring og ser meget frem til et tæt og godt samarbejde med de andre studerende fra journalistik og sociologi og samarbejdet med Morten (Kallestrup red.),” siger Kenneth Skovly og uddyber:

“De studerende skal kunne komme til mig, hvis der er noget, de undrer sig over på studiet, hvis de er bekymret for noget, eller hvis de ønsker noget ændret. De må også meget gerne komme med det, de er tilfredse med og knap så tilfredse med”.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune