Nyt

Mogens Lykketoft til AGORA 17

Foto: SReppien

Den nu tidligere formand for FN’s generalforsamling Mogens Lykketoft kommer til 2017-udgaven af AGORA. Arrangementet afholdes den 9. maj, hvor overskriften er “Global Challenges of Tomorrow”.

Et af dansk politiks grand old men slår vejen forbi O100 til foråret. Her vil han, som det ser ud nu, holde et oplæg om FN og mere specifikt, hvordan Danmark kan bruge FN.

Det er styregruppemedlemmet Tobias Fog, der har fået kontakt til politikeren:

“Vi er meget tilfredse med at kunne få så stor et navn til at komme til arrangementet,” siger han og fortæller, at Mogens Lykketoft som tidligere formand for FN har han et unikt indblik i institutionen og dens arbejde.

Global Challenges of Tomorrow
AGORA er en årligt tilbagevendende begivenhed for de studerende på Institut for Statskundskab. Arrangementet har til formål at vise statskundskaben i praksis. De studerende får undervisningsfri hele dagen, så det er muligt at deltage i begivenheden.

Arrangementet har tradition for at have to spor; et nationalt spor, der hovedsageligt har oplæg på dansk, og et internationalt spor, hvor oplægsholderne taler engelsk.

Emnet for AGORA 17 er “Global Challenges of Tomorrow”. Det er ifølge tovholder Kasper Junge Wester meget bevist, at emnet er bredt:

“Vi har valgt emnet, fordi det giver os mange forskelligartede muligheder i forhold til underemner, vi kan berøre. “Global Challenges of Tomorrow” er bevidst et meget bredt “paraply-emne”, så vi kan dykke ned i en masse forskelligt,” siger han.

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune