Nyt

Svarprocenten skal op på evalueringerne

Så er det endnu en gang blevet den tid på året, hvor de famøse evalueringer er sendt ud, og vi skal tilkendegive vores holdninger om vores studie.

Vi ved, de kommer, og vi ved, at de giver os en mulighed for at give vores input til undervisningen. Alligevel halter det med at få svaret på dem. Evalueringer er altid nemmere at lave til andre end selv at svare på. Det kan også mærkes på de sidste semesters svarprocent, der siden efteråret 2015 har ligget under 50 %.

Det er åbenbart ikke nok at fortælle os, at det er vores mulighed for at give vores holdning til kende og få en indflydelse på undervisningen. Evalueringerne har nemlig været med til at få indført lommeregner og ordbog til Economic Politics and Principles eksamen, mere kvalitativ metode i metodefagene, og til september vil grundbogen i EU være på dansk i Indledende Statskundskab.

Så vi kan påvirke, hvordan studiet bliver sat sammen, når vi omsider får taget os sammen og bruger 10 min. af vores kostbare tid til at få svaret. Alligevel er det under halvdelen af os, som får taget os sammen til at svare på de spørgsmål.

Nu bliver vi belønnet

Derfor har formand og næstformand for studienævnet Morten Kallestrup og Kenneth Skovly Larsen nu besluttet, at evalueringerne skal være incitament baseret. Det betyder helt konkret, at hvis svarprocenten for dette semesters evalueringer kommer op på 53 % eller derover, vil der være en belønning.

Selve belønning vil bestå af lodtrækning om 75 drinksbilletter til institutfesten den 11. maj og fem gavekort på 300 kr. til studenterboghandelen.
Så nu er der ikke nogen undskyldning for ikke at få svaret på de evalueringer. Tag din makker i armen, få svaret på de evalueringer, giv den gas til institutfesten og læs i en bog fra studenterboghandelen, når du har tømmermænd dagen efter.

The following two tabs change content below.

Mads Vikkelsø