Nyt

Månedens overblik – April

 

Månedens overblik er et nyt initiativ på Skaberstaten, hvor vi forsøger at give et overblik over events og arrangementer på instituttet i løbet af den kommende måned. Vi vil samle datoer for foreningernes arrangementer, så du kan være opdateret og deltage i alle de fede ting på studiet.

April måned er lige begyndt, og det betyder også, at du snart skal til studietur til Christiansborg med Samfundsblik og til BBQ-arrangement med Vandkøleren. Men hvornår var det nu lige, det var? Tag et kig på nedenstående oversigt og noter dig, hvor fed en måned det bliver på instituttet, når du er tilbage på uni efter påskeferien

3. april: Infomøde om IntRpols studietur til Moskva

I den kommende efterårsferie inviteres du på studietur til Moskva af IntRpol. Det er tirsdag efter ferien i U132 kl. 12-14, du kan høre nærmere om din enestående mulighed for at få seks dage i Putins eget land. Læs mere her.

13. april: IntRpol holder foredrag med Per Stig Møller – Irakkrigen i retroperspektiv 

Vi har fået den udsøgte fornøjelse, at tidligere udenrigsminister, under Irakkrigen, Per Stig Møller, vil lægge vejen forbi SDU og snakke om hvad vi kan lære af Irakkrigen. Læs mere her.

17. april: SiO Generalformaling

SiO holder generalforsamling og indbyder alle SiO medlemmer til at møde op. Det er vigtigt, at der bliver støttet op omkring det gode foreningsarbejde på studiet. Der skal vælges ny bestyrelse, så kom og hver med til at bestemme hvem det skal være. Du kan selv stille op, hvis du har lyst? Læs mere her.

20. april: Samfundsbliks studietur til Borgen

Samfundsblik har arrangeret oplæg med blandt andre Jakob Ellemann-Jensen (V) og Ida Auken (R), der skal tale populisme og idelogier. For at deltage i dagens forløb kan du tilmelde dig her.

20. april: BBQ-arrangement med Vandkøleren

Den 20. april kan du også deltage i årets første grill-arrangement. Yderligere information følger, så skriv det i kalenderen og følg med i opslag på Facebook.

26. april: SDU Institutdysten

Månedens sidste arrangement er selvfølgelig SDU Institutdysten. Der er undervisningsfri på denne hellige torsdag. Det kan du læse meget mere om her.

Er du allerede klar til at tilmelde dig en disciplin, kan du gøre det allerede nu: http://webpay.sdu.dk/system/id2016/

 

Tøv ikke med at skrive til Skaberstaten, hvis din forening afholder et arrangement i maj, som du mener skal med i Månedens Overblik – maj.

The following two tabs change content below.

Mariam Førby

Nyeste indlæg af Mariam Førby (se alle)