Nyt

En moderne Skaberstat til et moderne institut

Back in Black

Skaberstaten er tilbage. Vi er ikke bare tilbage, vi er et helt nyt team der er klar på at give jer nyheder om alt mellem himmel og jord på instituttet. Vi er et par friske hjerner og hænder, som er klar på at gøre op med fortidens fokus på konflikt, og i stedet fokusere på de positive historier her på instituttet.

Hvordan har de nye studerende det? Hvad gør “Årets instruktor” så dygtig? Hvad er det egentlig det der ”Vandkøleren” går ud på? Alt det, og meget mere, er det Skaberstaten er sat i verden for at svare på. Vi vil bruge muligheden for at præsentere os selv.

Silas Lønborg

Silas går på 3. semester på Statskundskab, og er den nye redaktør hos Skaberstaten. Silas har tidligere været kontakt- og medieansvarlig for et større parti under folketingsvalget, og har derfor masser af erfaring med formidling og medier. Silas ambition med Skaberstaten er, at den igen spreder information og interesse for instituttet. Både blandt forskere, professorer og ikke mindst hos de studerende.

Silas helt store passion er politik, og er klar til at starte en diskussion med hvem som helst om hvad som helst. Og med sine 20 år er Silas den absolut yngste på hele sin årgang, men lad jer ikke narre af hans alder, han har stadig humor som en 14-årig.

”Jeg mener at Skaberstaten har en unik plads i instituttet. Der ligger et enormt potentiale, og det er et potentiale jeg vil forsøge at få det meste ud af” – Silas

Ahmad Walid Rashidi

Ahmad er lige begyndt på 1. semester på Statskundskab. Ahmad elsker en kop grøn chai, gå ture og styrketræning – elsker faktisk bare at få pulsen op. Privat er Ahmad en ivrig international debattør, der elsker at debattere og diskutere de internationale udfordringer og forhold. Udover dialog-chai har Ahmad skrevet indlæg i de forskellige nationale aviser, og er desuden tidligere debattør i de forskellige debatprogrammer. Dette har styrket Ahmad som skribent og ikke mindst som en erfaren formidler.

Ahmad behersker mindst 7 sprog og har rejst over 100 lande flad. Langt de fleste vil nok kalde ham en globalist, men blandt venner og familie er han mere kendt som jyden Ahmad, jyde med stort J.

Claudia Mazur 

Claudia går på 1. semester på Statskundskab og er en af de nye journalister for Skaberstaten. Claudia har tidligere været journalist og redaktør på skolebladet, og har derfor siden hun var barn haft en stor interesse og passion for det journalistiske fag. For Claudia er den vigtigste og mest ydmyge opgave at vise alle facetter af studielivet – på godt og ondt – så vigtige problemstillinger og emner bliver taget op, og hun vil derfor lægge ekstra vægt på præstationssamfundet og det moderne studieliv i sin dækning.

I sin fritid nyder hun at se Debatten og drikke et glas vin eller to til maden, mens hun passioneret diskuterer verdenssituationen med alle omkring sig.

Anne Sofie Christiansen 

Anne Sofie går på 1. semester på Statskundskab, og er en af de nye journalister for Skaberstaten. Hun er vild med journalistik, og brænder for at bringe den lidt skæve vinkel, der også giver plads til at nørde lidt i de små detaljer – både inden for politik såvel som Det Samfundsvidenskabelige Fakultet generelt.

I sin fritid kan Anne Sofie lide at drikke kaffe, lave keramik og se Quizzen med Gyrith Cecilie Ross. Hun lytter også meget til politiske podcasts, hvor hun får inspirationen til sine artikler.

Emil Balling 

Emil går på 1. semester, Statskundskab og er en af de nye journalister for netavisen Skaberstaten. Emil har tidligere erfaringer med kommunikation fra et større dansk parti, og kan derfor bidrage med erfaringer i formidling og nyhedsskabelse. Emil brænder for at være med til at formidle de nyheder som binder studerende, professorer og venner af statskundskaben sammen i et stærkere fællesskab. På tværs af alder, årgange og anciennitet.

Når Emil ikke fordyber sig i politisk aktivisme eller litteratur, så går tiden med at være håbløst og hårdtprøvet forelsket i Odense Boldklub. #striwerne4ever

 Og så her til sidst…

Vi glæder os alle sammen til at bringe en masse, og forhåbenligt interessante, nyheder ud til jer alle sammen. Så tag fat i din studiekammerater og sig til dem at Skaberstaten er tilbage!

The following two tabs change content below.

Silas Lønborg

Nyeste indlæg af Silas Lønborg (se alle)