Politik Søren Hviid Pedersen undervisning

Radikal: Primitiv radikal tilgang

Debatten om Søren Hviids facebook-kommentar forsætter. I dag har Mahmoud Daoud et læserbrev i Fyens Stifttiderende, hvor han på linje med Samer Hachim anklager lektoren for at opfordre til etnisk udrensning og beder Syddansk Universitet om at tage afstand derfra:

“og synliggør overfor de studerende og deres pårørende, at etnisk udrensning af palæstinenserne i Gaza ikke sremmer overens med universitetets politik” 

Mahmoud Daoud er medlem af Odenses Mangfoldighedsråd, der 1. april 2014 har erstattet Odense Integrationsråd. Mahmoud Daoud har tidligere været formand for Odenses Integrationsråd, hvor Samer Abou Hachim, der startede kritikken af Søren Hviid Pedersen, var næstformand.

Mahmoud Daoud var ved sidste kommunalvalg i efteråret opstillet som kandidat for Det Radikale Venstre, hvor han fik 4. flest stemmer for partiet.

Han sammenlinjer Sørens Hviids kommentar med de radikale metoder, der bl.a. blev brugt af nazisterne i Tyskland i 30’erne.

“Afslører en primitiv radikal tilgang, som jeg troede vi havde begravet efter 30’ernes grusomme oplevelser. Det lader desværre til, at den holdning stadig færdes blandt nogen.”

Læserbrev 2. juli 
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)