studienævn Valg

SIO laver tværpolitisk liste til valg

Studerendes interesseorganisation på Statskundskab, SIO, laver tværpolitisk kandidatliste til valget til studienævnet, således at alle kandidater kan opstille på samme liste, trods forskellige mærkesager.

I forlængelse af indlægget “Guide til at komme i studienævnet“, der giver et indblik i hvad studienævnet er og hvordan man stiller op til det. Der var bl.a. en vejledning til hvordan man laver en kandidatliste.

Men hvis man stiller op for SIO, så slipper man selv for at stå for at lave en kandidatliste. SIO er studerendes interesseorganisation ved Statskundskab og er ikke partipolitisk, så man bestemmer selv hvilke mærkesager man ønsker at arbejde for i studienævnet.

SIOs kandidatliste er en sideordnet liste, hvilket betyder at det er de kandidater, der har fået flest stemmer der bliver valgt ind i studienævnet.

Valget til studienævnet er d. 25.-26. november, men hvis man vil være kandidat på SIOs liste, så skal man skrive til SiO-formand Cecilie Malig Andersensio@samnet.sdu.dk og sørger for at underskrive kandidatlisten inden listen skal afleveres 5. november.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)