Studiejob

TILBUD: Sæt ord på dine kompetencer

Al jobsøgning handler dybest set om at formidle motivation og kompetencer. Men de fleste studerende synes, det er svært at beskrive deres kompetencer.

Er man på jagt efter det fagligt relevante studiejob, så er det en god idé at få styr på sine kompetencer, for selvom man måske kun har været universitetsstuderende i få måneder eller år, så har man stadig opnået relevante kompetencer for en arbejdsgiver.

Hver tirsdag kl. 10-13 afholder SDU Erhverv en workshop. I morgen er  temaet kompetencer. Sidder du og tænker ”Hvad kan jeg egentlig med min uddannelse?”, så kunne denne karrierecafé være noget for dig.

Der vil være fokus på at finde lige præcis dine faglige, akademiske og personlige kompetencer.

Derudover vil du få inspiration til, hvordan de kan være en fordel for en virksomhed, og hvordan du udnytter dem i din jobsøgning.

Du kan nå at tilmelde dig “Sæt ord på dine kompetencer” her

Karrierecafé er et tilbud til alle studerende på SDU. Hver tirsdag mellem kl. 10 og 13 kan du komme og få gode ideer og indspark til alt hvad der relaterer sig til jobsøgning.

Det kan være konkret feedback på ansøgninger eller CV, afklarende snak om kompetencer, opfordrede vs. uopfordrede ansøgninger, LinkedIn og meget mere.

Hver Karrierecafé har som udgangspunkt et tema, men vi er også åbne for forslag hvis du har noget der brænder på.

Se andre karrierearrangementer på SDUs hjemmeside.

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)