Bachelorprojekt Speciale

Få over 100 idéer til studieprojektet

Skal du til at skrive bachelorprojekt eller speciale, men svært ved at finde et emne? SDUs jobbank er fyldt med over 100 tilbud om studieprojekter hos virksomheder.

SDUs jobbank bør være kendt af alle studerende, da den er fyldt med relevante studiejobs og fuldtidsstillinger. 
Men vidste du også at jobbanken er fyldt med inspiration til fremtidige studieprojekter, såsom tilbud om bachelorprojekter eller specialer fra virksomheder?
Det kan være meget svært for studerende at finde den gode problemstilling og spændende emne, at skrive opgave om. Desuden føler mange studerende også, at de helst vil lave en opgave der har reel værdi for nogen – og ikke kun læses af en underviser og en censor.
Man vil gerne lave en opgave, der betyder noget: F.eks. at en virksomheder får hjælp til at forstå eller løse en problemstilling pga. ens opgave. SDUs jobbank er fyldt med over 100 spændende problemstillinger fra virksomheder og organisationer, der har brug for din hjælp!
At skrive opgave samarbejde med en virksomhed eller organisation giver store muligheder for både at få de mest mulige data, praktisk erfaring med faglige problemstillinger og netværk med relevante personer for fremtidig jobsøgning.
SDUs jobbank har stor erfaring hjælpe studerende med at finde inspiration til projekt- og opgaveskrivning ved at formilde disse problemstilling fra virksomheder til studerende. Så har du brug for inspiration til dit næste store studieprojekt, så tjek SDUs jobbank for gode idéer.

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)