DJØF Faglighed Feedback undervisning

Kvalitet kræver kontakt mener DJØF og DSF

For lidt holdundervisning og for mange storforelæsninger – det er et kæmpe problem for uddannelseskvaliteten og fagligheden på universiteter. DJØF og DSF kræver mere kontrakt mellem studerende og undervisere.

Fagforeningen DJØF, der dækker studerende på Samfundsvidenskab, og Danske Studerendes Fællesråd, DSF, der er interesseorganisation for studerende på videregående uddannelser i Danmark er gået sammen om kampagnen “Kvalitet kræver kontakt”.

“Vi får ikke dygtige studerende i Danmark med så mange studerende for hver underviser. I dag har man ikke tid til at stille spørgsmål til pensum eller have en reel dialog med underviser omkring det vi studere”

Mener Tue Anders Johansson, formand for DJØF Studerende.

Hvad mener du? Er der for lidt dialog mellem studerende og undervisere? Skader det vores uddannelse og faglighed på Statskundskab?

Deltag i debatten i debatfeltet under videoen – eller på de sociale medier med #uddkval


Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)