Faglig Vejleder Studiejob

Bliv Faglig vejleder for Statskundskab og Samfundsfag

Dagstudieadministrationen ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet i Odense, søger en faglig vejleder for Statskundskab og Samfundsfag til ansættelse 15. januar 2015 eller snarest derefter.

Studerende der er indskrevet på Samfundsfagsuddannelsen og/eller på bachelordelen af Statskundskabsuddannelsen og som minimum har afsluttet det første år af bacheloruddannelsen på tiltrædelsestidspunktet foretrækkes. Stillingen omfatter ca. 400 timer på årsbasis.

Jobbet som faglig vejleder omfatter individuel vejledning af studerende på uddannelserne. Desuden planlægger og deltager den faglige vejleder i generelle vejlednings- og informationsarrangementer, varetager en række opgaver i forbindelse med introduktion af nye studerende, deltager i studienævnsmøder og medvirker ved udarbejdelse af informations- og vejledningsmateriale.

Som faglig vejleder vil du arbejde tæt sammen med den anden faglige vejleder på Statskundskab og Samfundsfag og den faglige vejleder på International Security and Law & Comparative Public Policy and Welfare Studies, men det primære fokus for denne stilling er Statskundskab og Samfundsfag.

Du vil desuden indgå i et team med de øvrige faglige vejledere. som er ansat på det Samfundsvidenskabelige Fakultet samt samarbejde med Dagstudieadministrationen i Odense, studienævn og studieleder.

Der lægges vægt på, at du er en person, som

 • er udadvendt
 • kan samarbejde med andre
 • ikke er bange for at tale for en større forsamling
 • er i stand til at adskille jobbet som faglig vejleder fra positionen som ven og medstuderende
 • kan tale og forstå engelsk på et godt niveau, da en del af vores studerende er engelsktalende
 • er ansvarsbevidst og
 • har en god situationsfornemmelse

En ansættelse henover mere end to semestre vil være at foretrække.

Det forventes, at du deltager i et grundkursus for faglige vejledere snarest dette udbydes, da du efter deltagelse i kurset vil være bedre rustet til at klare opgaven som faglig vejleder. Der vil blive betalt løn for kursustimerne.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Dagstudieadministrationen, Mette Aistrup, tlf. 65 50 27 90 eller 60 11 27 90

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund (SUL) – læs mere her.

Ansøgningen skal sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem, som findes på SDUs hjememside for ledige stillinger(se her) og skal indeholde:

 • Motiveret ansøgning
 • CV
 • Eksamens- og/eller karakterudskrift
 • Eventuelle referencer

Universitetet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfrist er d. 15. december 2014

Samtaler forventes afholdt om eftermiddagen den 18. december 2014.

Bange for at gå glip af nyheder fra Skaberstaten? Få dem direkte på mail engang om måned: Tilmeld dig nu!

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)