Faglighed Feedback

Statskundskab på KU vil have mere feedback

Studerende på Statskundskab ved KU er trætte af, at når de har afleveret en opgave eller eksamen, som de har lagt blod, sved og tårer i, så bliver de al for tit mødt med et tal eller bestået/ikke bestået som eneste svar.

Derfor har en gruppe studerende igang sat en kampagne, der skal sætte fokus på den manglende feedback på studerendes arbejde på Statskundskab. De ønsker at få indført individuel feedback på alle skriftlige eksamener og opgaver på studiet.

Kampagnen “Feedback er noget vi giver til hinanden” vil i den kommende tid afholde flere events, der kan henlede ledelsens opmærksomhed på problemerne med feedback.

Hvad synes du? Savner du også feedback på Statskundskab ved SDU?

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)