Studiemiljø

Vind billetter til Tinderbox ved studiemiljøundersøgelse

Hjælp SDU til at skabe bedre forhold for os studerende ved at besvarer Studiemiljøundersøgelsen, og samtidig deltag i konkurrencen om billetter til Tinderbox og en iPad!

SDU er i gang med at undersøge studerendes studiemiljø, og derfor har de sendt en mail med et link ud til mere end 22.000 heltidsstuderende fordelt på SDU’s fem campusser.

Ved at deltage i undersøgelsen har du mulighed for at vinde en iPad, partoutbilletter til Tinderbox Festival 2015 eller biografbilletter (inkl. popcorn og sodavand).

Læs mere her

Det tager cirka 10 minutter at gennemføre undersøgelsen, og det eneste man skal gøre er at udfylde spørgeskemaet ved at klikke på linket, som er i den mail, som alle studerende har modtaget.

SÅ TJEK DIN STUDIEMAIL NU!

SDU vil sætte Danmarksrekord ved at få minimum 45 % af studerende til at deltage i undersøgelsen. Sidste år deltog 22 %, mens Aarhus Universitet slog rekorden med en svarprocent på 40 %.

Til sammenligning kan vi fortælle at Aalborg Universitet og Københavns Universitets svarprocent lå på hhv. 14 % og 19 %. Ved en høj svarprocent vil SDU kunne få en mere kvalificeret viden og et bedre grundlag at handle ud fra.

Så hjælp SDU med at få svarprocenten i vejret! Og hjælp dine medstuderende med at få fingrer i de fede præmierer.

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)