Forskning

Statskundskab på SDU modtager pris for forskning

Adjunkt Michael Aagaard Seeberg har modtaget en forskningspris for sin artikel “Mapping Deviant Democracy“.

Det internationale tidsskrift Democratization uddeler hvert år Frank Cass-prisen til de artikler, der bedst formår at fremme viden om og forståelse af demokratisering. Michael Aagaard Seeberg får sin pris i kategorien for unge forskere.

Hans artikel arbejder med paradokset, hvor der opstår stabile demokratier uden de opfylder de nødvendige, i litteraturen, kriterier, såsom modernisering, demokratiske nabolande og lign.. Artikel er en undersøgelse af disse afvigende demokratier ved en systematisk gennemgang af 159 lande, der dækker tidsperioden 1993-2008.

Læs hans artikel her.

Læs mere om den nyeste forskning her

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)