Praktik Praktikoplevelser

Praktikoplevelser: Simon hos CEVEA

Simon Olesen er i praktik hos den centrum-venstreorienterede tænketank CEVEA. Hans praktikperiode varer fra februar til slutter i 1. juli.
Beskriv dit praktiksted, hvad laver man der?

Tænketanken Cevea laver rigtig mange analyser, politikudvikling og påvirker meningsdannelsen i pressen. Desuden står de får politiske kampagner og uddannelse af meningsdannere og politiske talenter.

Hvad synes du er mest spændende ved dit praktiksted?
Det er enormt fedt at være en del af en politisk organisation med utroligt dygtige mennesker. Folk er her fordi de brænder for sagen. Derudover får vi meget ansvar og stor indflydelse på vores egne arbejdsopgaver.

Hvad er dine opgaver?
Jeg er organisationspraktikant. Det vil sige at jeg understøtter driften af tænketanken, det meste af min tid går dog med opgaver der ligger ud over drift. Jeg beskæftiger mig i sær med at arrangere vores indsats på Folkemødet og udvikle på en politisk kampagne der skal lede op til folkemødet.

Derudover har jeg været med til at planlægge og afholde et par store konferencer, fået etableret brugen af et nyt kommunkationsprogram i vores organisation og arbejdet en masse på nogle medlemshvervningskampagner.

Hvad synes du er det bedste ved din praktik?

Et godt og travlt arbejdsmiljø med enormt dygtige mennesker. Derudover er det sjovt at lave politisk arbejde med folk der er eksperter på deres område.
Vil du anbefale praktikstedet til andre studerende, hvorfor?
Ja i høj grad. Godt arbejdsmiljø, gode opgaver og du vil blive udfordret.
Vil du gerne have arbejde et lignede sted efter studiet? 
Ja, fordi jeg synes arbejdet med politisk interessevaretagelse og meningsdannelse er meget spændende.
The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)