Hjælp Nye studerende Studiestart

Guide: Masser af idræt på SDU

Klik på billede for at se kort i stort format

Nye studerende skal ikke være mange for, at de må opgive deres motion- og sportsaktiviteter, når de starter på SDU. Universitetet er nemlig fyldt med tilbud til dig om at holde dig sund og aktiv.

Her er en hurtig guide til SDU, som Danmarks førende idrætsuniversitet.
Man skal ikke kigge længe på et kort for at se at SDU ligger udenfor byen omgivet at grønne områder. Det giver dig en masse muligheder for at holde dig i form og få nye venskaber på tværs af studier.
Masser af tilbud
SDU Idræt Odense er en idrætsforening med det dedikerede formål at skabe gode idrætsbetingelser for især de studerende i Odense. I samarbejde med De Studerendes Idræt i Odense (DSIO) tilbyder alle studerende en lang række billige, sjove og sociale idrætstilbud.  
Bare for at nævne nogle, så kan man gå til håndbold, fodbold, vollyball, løb, gymnastik, cykling, cheerleading – men der er rigtig mange flere muligheder. 
Dertil har SDU også sin egen skiklub (SDU Skiklub) for studerende med interesse for ski og snowboard. Klubben laver skiture, surfture, rabataftener, afterski og foredrag.
Gode faciliteter 
Desuden har SDU helt fantastiske faciliteter for dig, der gerne vil dyrke motion. Vi har en svømmehal (1), som er gratis for studerende, når den ikke bruges af andre. Henvend dig i Studenterservice for at få et svømmekort – og læs mere om de frie tider her
I kælderen ved indgang C ligger fitnesscenter; SDU Fitness (2), hvor studerende kan træne for kun 89 kr. om måned. Der er åbent alle dage mellem 05:00-24:00.
SDU har også flere haller, som Grotten (3) og Springsalen (4) og uddørs er der ét topmoderne atletikstadion(5) og boldbaner(6).

Er man til golf er der også mulighed for det, da SDU er nabo til Odense Golfklub(7), hvor man kan få studiemedlemsskab. 

The following two tabs change content below.

Peter Lykkegaard Hansen

Nyeste indlæg af Peter Lykkegaard Hansen (se alle)