Nyt

Deadline søger ny universitetspraktikant

Deadline giver overraskende og udfordrende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier – Deadline bringer debatten videre. Søg praktik på Deadline og vær med til at finde udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. 

Deadline er et af DRs researchtunge dagsordensættende programmer. Ved at følge dine fremtidige kollegaer vil du få masser af indsigt i, hvordan man opsporer kilder og identificerer vinkler på komplekse emner. Du bliver en del af en redaktion, der både arbejder med korte deadlines og i længere forløb – en redaktion med ambition om selv at sætte en dagsorden.
Som praktikant på Deadline 22.30 får du både mulighed for at prøve kræfter med research og planlægning, og du prøver også at være en del af mindre, redaktionelle teams, der forbereder sig og udkommer sammen. 
Din profil
Vi forventer, at du er velorienteret, engageret, udadvendt og ivrig efter at lære.
Vi glæder os til at åbne vores verden for dig og til at nyde godt af den faglige viden, du har med fra din uddannelse.
Vi tilbyder
På Deadlineredaktionen jagter vi hver dag skarpe, velformulerede analytikere, politikere og beslutningstagere, der har præget dagens nyhedsbillede. Vi er en levende redaktion med engagerede diskussioner, og vi glæder os til også at høre din mening.
Praktikken er ulønnet og strækker sig fra 1. februar til 31. juli 2016. 
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.


Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har metro lige til døren.
Tirsdag d. 20. oktober kl. 12. Vi holder samtaler i slutningen af oktober. 

Kontakt
Vil du vide mere om Deadline og om praktik hos os, så er du velkommen til at kontakte Dorthe Vølver Bentzen på mail (dvb@dr.dk) eller telefon (2854 6806). 
Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger via dette link

The following two tabs change content below.

Mark Venborg Eriksen

Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune

Nyeste indlæg af Mark Venborg Eriksen (se alle)

Mark Venborg Eriksen
Skribent på Skaberstaten. Studerer Statskundskab på Syddansk Universitet. Arbejder desuden som redaktør på magasinet RUST og kommunikationsmedarbejder i Odense Kommune